Sivut

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

ystävälle akryylit + lakkaus

Aatonaattona sain uuden koekaniinin, ja voin kertoa että mönkään meni ja komeesti. Taas koitin dual muoteilla kynnet tehdä, mutta en  todellakaan tiedä mitä ihmettä tapahtui, sillä jossain vaiheessa muottien irrotusten jälkeen akryylit olivat nousseet ihmeellisesti pois kynnestä, jokaisessa siis oli sellainen ihmeellinen rako akryylin ja oman kynnen (+tipin) välissä. Ainoa syy jonka itse keksin, on huono pohjustus, mutta pohjustin kyllä ihan samalla lailla kuin itselleni tehdessä, ja niistä yksikään ei ole noussut. No,enivei, huonot poistettiin ja koitettiin uusiksi, kaveri kun onneksi jaksoi tuntikausia keittiöni pöydän vieressä istua.
Seuraavat onnistuivatkin jo kohtalaisesti, tai ainakin pysyivät kiinni siellä missä pitivätkin =D
Kuvaa vaan en huomannut ottaa ennen lakkausta.

Kaverin toiveena oli vähän niinkun bilekynttä uudeksivuodeksi, ja vaaleanpunaisella sävyillä. Tälläiseen lopputulokseen päästiin:

Ja taas jälleen kerran saan pahoitella kakkaa kuvaa, en tajua mikä tuossa kynsien kuvaamisessa on niin äärimmäisen vaikeaa =D
Lakat siiis, pohjalla Flormar u27 ja kärkeen tehtiin vähän gracklea flormarin g08 graffiti lakalla. Keskivaiheilla kynttä pinkkiä glitteriä, joka kiinnitetty laittamalla alle ensin väritöntä lakkaa. Päädyttiin vielä tekemään leimauksetkin stamping nail artin laatan m08 tähdillä sekä konadin mustalla leimauslakalla. leimauksen päälle konadin oma top coat, jonka jälkeen koko kynsi lakattiin vielä kertaalleen w7 diamond top coatilla.

Lakkaukseen en ole itse kovinkaan tyytyväinen, mutta lievitän tunnontuskiani sitä ajatellen, että kello oli lähempänä yhtä yöllä aatonaattona kun lakkausvaiheeseen päästiin. Koko operaatiossa nimittäin vierähti reilut kuusi tuntia!! Pilalle menneiden akryylien poistaminen vei tuhottomasti aikaa, ja toki siinä sitten meni niiden laittoonkin käytetty aika harakoille... No, toivottavasti ensikerralla paremmin, mikäli joku vielä koekaniiniksi suostuu =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti