Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Akryylien testausta ja joulukynnet

Tänään ne tuli, akryylikynsitarvikkeet =D
Ei ollu sitte ihan niin helppoa kuin youtuben videoista vois päätellä, ainakaan kyn tyhmän piti heti lähteä ranskalaista kokeilemaan. Ens kerralla saattaa jo sekin sujua,kun hoksasin antaa valkoisen kärjen kuivahtaa ennen pinkin akryylin lisäämistä. Käytin Dual muotteja näissä. Nyt meni värit kohtalaisesti sekaisin, mutta samapa se kun lakkaa käytän lähes aina.

Mutta tässäpä kuvat elämäni ensimmäisistä akryylikynsistä :



Ja sitten niihin joulukynsiin =)

Kun kerran taas sain kynnet niiden nysien tilalle niin pitihän ne samantien lakata, varsinkin kun jälki oli mitä oli.
Tällä kertaa olen jopa kohtalaisen tyytyväinen.
Lakkana maybellinen colorama josta sävymerkinnät ovat lähteneet karkuun, kukat leimattu konadin valkoisella leimauslakalla, itse kuviot löytyvät laatoista konad m36 ja stamping nail art m71.
Jälkimmäisen valmistajasta en ole varma, löytyvät mimaxin verkkokaupasta, ja ovat tuollaisia kulmikkaita . =D Leimausten päälle konadin top coattia, vihreän glitterin alla w7 diamond top coat ja sama lakka myös päällä. Kukkien keskelle piti vielä vihreät strassit pistää niin homma alkoi olla paketissa =) Nämä kynnet näyttää kyllä luonnossa paljon paremmilta kuin kuvassa, jotenkin tuo kynsien kuvaaminen tuntuu tuottavan hankaluuksia =)


Aikaa meni kyllä sitten koko operaatioon ihan kivasti, nelisen tuntia piipersin ja niska-hartiaseutu kiittää =D
Näillä kynsillä mennäänkin sitten joulun yli, joten seuraava kynsipostaus tulossa vasta uudenvuoden hujakoilla, ellen löydä sitä ennen jotain pahaa aavistamatonta uhria koekaniiniksi. =)

Toivottelempa siis tässä samalla lukijoilleni oikein Rauhallista Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti