Sivut

tiistai 27. joulukuuta 2011

Uutta kynttä ja pinkkiä kynsilakkaa

Dudiih, ja taas tuli tehtyä yhdet akryylit. Tälläkin kertaa sanoin muoteille nou tänk juu, ja aloin siveltimellä hommiin. Smilelinet nyt ei menny ihan täydellisesti, ja akryylimassan kosteuden kanssa oli vähän ongelmia, mutta tällä kertaa muoto sitten taas onnistui mielestäni hyvin, mää siis edistyn =D Ja aikaakaan ei mennyt kuin nelisen tuntia, sisältäen lakkauksen. Jihuu!!


Ja sitten se lakkaus =) Myös tämä kaveri halusi pinkkiä ja kimallusta ja jos jonkinsortin koristusta. Päädyin siis liukuvärjäykseen pienellä glitter-ehostuksella, leimauksiin, tähti-paljetteihin sekä pariin strassiin per kynsi. Lakkoja tuli taas käytettyä melkoinen määrä, joten jätän ne kirjoittamatta. Kaikki käytettävät koristeet tilattu Mimaxista  .


Tälläistä tänään, ja huomenna pitäis taas saada uusi koekaniini, ja torstaillekkin on jo kynsien laittoa suunniteltu =) Jos sitä perjantaina sitten laittaisi omatkin kynnet taas kuntoon, aiemmin ei viitsi kun mä suttupyttynä onnistun joka ikinen kerta rähmäämään omat kynteni muiden kynsiä laittaessa =D

Ja tähän loppuun vielä, kommentoikaa rohkeasti ja antakaa palautetta blogista, kynsistä tai mistä vaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti