Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2011

Ja perhana!

Eilen sitten meni hermot niihin nysäkynsiin,ja kaivoin tipit esiin. Heti paljon kotosampi olo kun on kynnet, vaikka feikit nyt tällä kertaa onkin.
Edellisten "tekareiden" kiinnittämisestä on sen verran aikaa ettei menny ihan niinku strömsössä sekään homma,mutta kiinni on ja (toivottavasti) pysyy.
Lakkaaminenkaan ei ollu sitä ihan huippulaatua, ja tää kuva nyt varsinkaan ei sitten anna oikeutta tähän hommaan ollenkaan. Pohjalla Saffronin hopeinen lakka, kärjissä tuputeltuna saman sarjan sinistä.Päälle sinistä glitteriä ja leimaukset jotka nekään ei mennyt kuin elokuvissa. Nimettömän yksi tähti meinas lähteä lennolle top coattia levittäessä, ja etusormesta löytyy yks erilainen nuori. Murr.... Mutta no,näillä mennään. Ainakin hetki ennen kuin hermot taas palaa. Ja kynsinauhat ynnä muu ympäristö on sotkuiset, älkää antako sen häiritä. Kynsilakanpoistoaine käy vähiin ennen kuin loppuu, joten en nyt niin kovasti panostanut putsailuun. Samaisen aineen loppuminen kieltämättä vähän hillitsee tätä loputonta lakkaus intoakin....


Tekareita en kauhean pitkiksi jättänyt, vaan viilasin ne aikalailla samaan mittaan mitä omat kynnet oli ennen katkeamistaan. Voi luoja, kasvakaa jo takaisin...

2 kommenttia:

  1. Nätit lakathan niistä tuli! Sininen toimii aina :D Siis onko noi liimattavat tekarit? Yllättävän luotevan näkööset! Jo sei tietäsi niin ei uskoosi! Mäkään en osaa olla nysillä , ja nää muovit on ollut mula niin monta vuotta ettei enää omat varmaan vahvenekaan ikinä :D Mutta tää tekeminen on aina vaan yhtä kivaa :)

    VastaaPoista
  2. juu ihan liimattavat marketista ostetut halppistekarit oli kyseessä =) Mulla niitä nyt tällä kertaa oli sen verran sekalainen seurakunta,että niitä sai työstää aika hyvin.Montaakaan suoraan sopivaa ei löytynyt,joten sai joitakin viilailla reilustikkin sivuiltakin jottai sai sopimaan =)

    T.Charissa

    VastaaPoista