Sivut

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Melkein neljä vuotta myöhemmin.....

Nyt täytyy sanoa että vähän jopa nolottaa. Mä unohdin koko blogin vuosiksi!

Kynsiä tuli tässä välissä tehtyä jonkun verran, lähinnä akryylillä ja hieman opettelin geelilakkauksen ihmeitäkin... Mutta sitten, allergia...

Tai ainakin oletan että allergia, tai sitten vaan sain nenilleni koska menin koskemaan kiinan halpakamaan....

Pysykää hyvät ihmiset kaukana niistä, halvalla ei saa hyvää. Ainesosat ovat hyvin kyseenalaisia, ja seurauksen kamalia. Itse selvisin vielä vähällä, jokaisesta sormenpäästä lähti nahka paksuna siivuna, kuukauden verran oli sormenpäät vereslihalla ja aivan käsittämättömän kipeät, mutta on tapauksia joissa oireet eivät ole kadonneet ollenkaan. Kyllähän minäkin tämän tiesin, mutta tyhmän oli pakko kokeilla silti.

Akryylit olen kyllä jättänyt tilaamatta kiinasta, vaikka kuinka halpoja ovatkin. Tyhmänä ajattelin ettei ole niin nökönuukaa akryylin päälle lakata halpisgeelillä, kun ei ole luonnonkynteen kosketuksissa. NIIIIIIIIN TYHMÄÄ!!!!

Tällä hetkellä siis vaan odotellaan kynsien paranemista kokonaan.
Kun ovat kokonaan parantuneet, kokeilen akryylia yhteen kynteen ja katson tuleeko reaktiota. Jos ei, olen äärimmäisen iloinen, jos tulee niin eipä tällä kertaa sitten oo ainakaan jokainen sormi verillä, ja ymmärrän poistaa akryylin ajoissa. Noita geelilakkoja tällä hetkellä syytän, ja toivon kovasti että olen oikeassa.

Mutta se saarnasta, näytetään nyt edes yhdet kynnetkin tästä vuosien varrelta =)

Akryyli, hologlitter ja topcoat,muutama strassi sinne tänne. Nopeaa ja nättiä =)

Jatkossa koitan tänne taas postailla paremmin, toki jonkin verran riippuu siitäkin pystynkö sitä akryyliä sitten käyttämään vai en, mutta lakkaamaan nyt ainakin pitäisi pystyä, sitten kun kynnet eivät enää ole ihan kamalat nysät :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti