Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Vieläköhän tätä joku seuraa?

Heissan pitkästä aikaa,mikäli siellä joku tätä tekstiä lukee =)

Kynnet on nyt ollut piiiiitkällä tauolla,ja tauko jatkunee vielä jonkun aikaa,sillä perheeseemme on tullut lisäystä ja pitkät kynnet ja kakkavaipat eivät ole kovin hyvä kombo.
Nyt kun tässä taukoilen käytännön syistä,niin uskoisin että jossain vaiheessa saan innostukseni takaisin,ja saatan jopa päivitellä tännekkin taas jotain.

Poika tosin on nyt 2,5kk ettei ihan hetkiin olla kyllä vaipoista luopumassa,mutta jos vaikka ees jotkut piiiikkuset kynnet jossain vaiheessa sais aikaseksi,ei kai niiden aina tarvi kilometrin pitkät ollakkaan =D
Osaa toisetkin vaipat vaihtaa kynsineen vauvaa raatelematta,enköhän mäkin =D

Jotain harvoja kynsiä tuli kuvattua ennen taukoa,voisin niistä tähän jotain laittaa.


 Nämä tein kaverille juhliin.Käytin pelkästään kirkasta akryyliä johon sekoitin punaista holo-glitteriä.
Nimettömiin tein strasseilla kukkaset. Smileline tarkoituksella tuollainen melko suora, ja tarkoituksella korkeammalla kuin normaalisti.

 Nämä samoin tehty kuin edelliset, vihreää ja keltaista glitteriä käyttäen. Nämä oli mulla viime keväänä =) Pari päivää kuvan oton jälkeen leimailin vielä kynsiin kukkakuvioita, harmi kun ei tullut otettua kuvia valmiista kynsistä, mutta hienot nämä oli näinkin, auringonvalossa upeat vaikka itse sanonkin =D

 Ja tällä herätetään mielipiteitä =D Meidän perheessä harrastetaan autoja, ja kuvasta käynee merkki selväksi ;) Nämä kynnet tein viime kesän Bimmerpartyille. Epäsiisteiltä vaan näyttävät, koska kynsinauhat on tässä vasta hätäisesti putsattu. Jotenkin onnistun aina valkoisen lakan kanssa rähmäämään niin etten yllättyisi vaikka sitä löytyisi kyynärpäästä asti. Pohjalla siis valkoinen lakka, peukaloa ja nimetöntä lukuunottamatta kahdella eri sinisellä liukuvärjäystä ja kuviot strasseilla.


Jeps, siinäpä olis sitten kaikki mitä koneelta löytyi, osa jäänyt taas kuvaamatta.
Hihkaskaahan jotain jos täällä joku vielä käy, niin koitan jossain vaiheessa päivitellä lisää =)

1 kommentti: