Sivut

lauantai 6. tammikuuta 2018

Hyväpaha kiina...

Aiemmassa postauksessani jo kerroinkin millaisen reaktion (oletettavasti) sain kiinasta tilatuista geelilakoista. Ajattelin jatkaa hieman samaa aihetta sivuten.

Mä olen tilannut kiinasta viime vuosina paljon kynsiin liittyvää roipetta kiinasta, Ebayn kautta.
Hinnat on murto-osa siitä mitä täällä, mutta niin on myös laatu, puhumattakaan siitä kuinka eettisesti oikein tämä kiinaralli on, mutta siitä mä en lähde puhumaan, se olkoon jokaisen oma asia.

Omien kokemusten perusteella esim glitterit aika harvoin ovat sitä mitä pitää, hienojakoisena myyty tulee hirveänä kahden millin silppuna, holo ei ole holoa nähnytkään tai parhaimmillaan punainen glitteri voi olla mustaa. Usein myös vuotavat väriä, nätiltä näyttänyt glittersmileline ei olekkaan enää niin nätti kun sipaiset päälle topcoatin.
Kromijauhetta olen yrittänyt tilata monta kertaa, aina perille saapuu vain ihan tavallinen hopeinen glitter, hololla tai ilman.

Leimauslaatoissa kuviot ovat niin pinnassa, että niistä harvoin saa koko kuviota leimattua vaikka rukoilisi sormet ja varpaat ristissä, mutta paras leimasin ikinä on läpinäkyvä kiinamalli, itku tulis jos hukkaan menis =D

Muita hyviä tuotteita ovat esimerkiksi tipit, kaikki ovat olleet sitä mitä on pitänytkin. Kynsitarrat ovat suurimmaksi osaksi olleet sitä mitä pitikin, mitä nyt usein water transferien kuvat selvästi heikompaa tulostuslaatua.

Toimitusajat ovat pitkiä, ja usein tavarat katoavat kokonaan teille tietämättömille.

Pahinta koko jutussa on tosiaan se, ettei kukaan valvo ainesosia, tuotteet saattavat sisältää pahojakin myrkkyjä. Missään tapauksessa en suosittele akryylin, geelin, geelilakan yms tilaamista kiinasta. Se on väärä paikka säästää, been there, done that.

Tilaatko itse kynsitarvikkeita tai muuta kosmetiikkaa kiinasta? Kerro kokemukseni kommentteihin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti