Sivut

torstai 4. tammikuuta 2018

Akvaariokynnet.

Pakkohan se oli minunkin viimeinkin kokeilla, mitä nyt muutaman vuoden muita jäljessä :D

Akvaariokynnet rakennetaan siis akryylillä niin, että kynnen sisälle jää ontto tila. Tila täytetään öljyllä tai vedellä, sekä mm. glitterillä, paljeteilla, mikrohelmillä tai millä tahansa mitä mieleen juolahtaa ja tuohon pieneen tilaan mahtuu.

Harmi, etten huomannut ollenkaan ottaa vaihekuvia, mutta mikäli joltain on tämä tekniikka mennyt ohi, niin mm. youtubesta löytyy hurjan paljon tutoja monellakin eri tekniikalla "aquarium nails" hakusanalla.

Tämä oli tosiaan ensimmäinen kerta kun näitä tein, ja ainakin toistaiseksi ainoa. Mieli tekisi kokeilla uudelleenkin, sopiva "uhri" vaan puuttuu =)
Kynnet ovat hirmuisen nätit, mutta väkisinkin todella pitkät ja paksut, eivät siis läheskään jokaiselle mukava vaihtoehto. Tässä tapauksessa tein akvaariot vain peukaloihin, niin eivät kovin pahasti häirinneet.Lyhyisiin kynsiin siis liimasin läpinäkyvän tipin, ja sen päälle yhden koon pienemmän tipin. Reunojen huolellinen sulkeminen akryylillä niin että kynsinauhan lähelle jää pieni aukko, glitterit ja paljetit sekä neste neulalla tai pienellä pipetillä sisään ja aukon sulkeminen akryylillä. Näissä käytin vauvaöljyä ja se toimi hienosti.


"Uhrillani" oli pitkät ja vahvat luonnonkynnet, joten muut nakit jätin rauhaan, niihin vain lakkaa ja glitteriä, ja tadaa, homma paketissa. =)
Muiden kynsien lakkauksen olisi voinut huolellisemminkin hoitaa, mutta antakee armoa, peukaloihin meni ihan tuhottomasti aikaa :D Toivottavasti pääsen kokeilemaan vielä uudelleen tälläisten kynsien tekoa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti