Sivut

perjantai 15. kesäkuuta 2018

Kynsiä kynsiblogissa. Omituinen ilmiö :D

Kyllä, luit oikein.

Tämä postaus sisältää juuri sitä mitä varten tämä blogi on luotu, kynsiä!

Aiemman allergisen reaktioni johdosta en edelleenkään uskalla itselleni akryylikynsiä tehdä, vaikken edes ole varma aiheuttiko reaktion akryyli, vai se kiinan geelilakka.
Jälkimmäinen toki todennäköisempi, mutta parempi kun nyt en toviin itselleni käytä perus kynsilakkaa kummempia tuotteita.

Omat ryppynakkisormet saivat pikaisen ranskiksen, kuva puhukoot puolestaan.


Sen kummempia ohjeita tämä ei kaipaa, käytin nail guide- tarroja saadakseni smilelinen edes jokseenkin sinne minne piti, ja perus valkoista lakkaa. Tarrojen poistamisen jälkeen kastelin pienen, mutta leveähkön siveltimen kynsilakanpoistoaineella ja siivosin smilelinen. Water decalssit kynsiin, ja kirkas top coat päälle. Valmista 30 minuutissa.

Sen sijaan "hitusen" aikaa söi äitini kynnet, kymmeniä vuosia loppuun saakka pureskellut.
Niihin laitettiin akryyli, joka lakattiin tavallisella kynsilakalla.
Nyt tätä tekstiä kirjoittaessani harmittelen, etten ottanut lähtötilanteesta kuvaa, sillä tämä oli väistämättä yksi haastavimmista keisseistäni kynsien kanssa. Eikä tilannetta kovin paljoa helpottanut sekään, että viime vuosina tuon akryylin kanssa leikkiminen on ollut muutenkin hyvin vähissä.

Mutta tästä huolimatta voin olla itsestäni ihan hitusen verran ylpeä, me onnistuttiin, vaikka se veikin kaikkineen aikaa likemmäs kuusi tuntia :D

Mamma oli tyytyväinen, ja kuulemma ei saanut silmiään irti sormistaan, jotka näyttivät kynsien kanssa pikkuisen erilaisilta kuin pureskeltujen nysien aikana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti