Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Luomisen tuskaa vol.1

Tylsä koti-ilta kera kipeän lapsen jota mikään muu ei kiinnosta kuin piirretyt. Mitä tekee mamma?
No daa, räpeltää kynsien parissa tietenkin!!

Nyt mä olen sen verran tyytyväinen eilisiin kynsiin, että niitä en samantien halunnut poistaa. Sitten muistin että haa,mullahan on toi harjoittelusormi ja sekalaisia tippejä, niillähän sitten väkertelemään =)

Tylsänä (ja malttamattomana) ihmisenä en jaksa ladata noista kaikista kuvaa tänään, joten näpä räpellykset julkaistaan erissä. =) Yhteenkään ei ollut mitään ideaa etukäteen, vaan homma eteni omaa tahtiaan. Osa onnistui, osa taas ei, mutta jokaisen näistä tulette näkemään =)
Lakkoja on tullut käytettyä sellainen määrä, etten ala niitä erikseen kirjoittelemaan. Jos joku jostain lakkauksesta haluaa jotain tietää, niin kommentilla saa kysyä =) Ja saa toki muutenkin kommentoida =)

Nymmerö yksi:

 Tällästä viiva-tassuhärpäkehommaa... Pohjalla ensin valkoinen lakka, dotting toolilla tassut (hmph...) ja sitten mustalla ja kultaisella koristelulakalla raitoja. Top coatti päälle ja valmis. Tassuja täytynee treenata lisää....krhm...

Nymmerö kaksi:

Tää ois niinku tällänen vähän ystävänpäiväänkin sopiva kuivamarmoroinnin ensiyritys. Noh, ei se nyt ihan metsään mennyt vaikkei nyt kovin kauaskaan. Pohjalla valkoinen lakka (kuivata hyvin!!!) jonka päällä paksumpi kerros samaa lakkaa, sitten tiputellaan punaista (tai mitä haluaakaan) lakkaa sinne tänne ja sotketaan appelsiinipuutikulla.(hyvä selostus,eikö? =D ) Kaveriksi lätkäisin pari punaista strassia ja fimoviipaleen. Päälle vielä top coat, niin se on siinä. Omille kynsille jos tätä tekee, lienee pikakuivattaja ehdoton.

Nymmerö kölme:

Glitterkärkeä ja strassikuviota. Mitäs tästä nyt sanos, alla lila lakka, kärkiin glitteriä paria eri sävyä jotka rajasin toisistaan valkoisella koristelulakalla, dotting toolilla vähän valkoisia pisteitä ja strasseista koottu kukka. Päälle top coat ja valmista on.
 
Ja viiminen tänään, nymmerö neljä:

Jotain ihan uutta minulta! (not) Ehkä joskus aiemminkin nähty sininen liukuvärjäys kolmella eri sinisellä ja kärkeen hitunen mustaa. Koristeeksi riitti pari delfiini-paljettia. Päälle top coat, ja tääkin ois tässä  =)


Jatkoa seuraa... =) Kommentoikaa rohkeasti  =)

3 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo ensimmäinen. Saatan päätyä joskus ottamaan mallia siitä :)

    VastaaPoista
  2. Kivasti onnistuneita, itse tykkäsin tästä nro. nelosesta tosi paljon :)

    VastaaPoista
  3. minusta kaikki oli todella hienoja =)

    VastaaPoista