Sivut

perjantai 24. helmikuuta 2012

Hups....

Johan on päässyt aikaa kulumaan edellisestä postauksesta, Anteeksi =) Mutta hengissä ollaan ja kynsiäkin on muutamaan otteeseen tässä välissä lakkailtu, flunssa vaan pitää otteessaan ja muutakin ohjelmaa on ollut, joten valitettavasti bloggailu on jäänyt vähemmälle.

Mutta asiaan; jotkut varmaan ovatkin huomanneet uuden logon sivupalkissa, olen aloittanut yhteistyön myös Sanna Taran  kanssa. =)

Sieltä mulle jo tupsahtikin testattavaksi tuotteita, joista osaa olen käyttänyt seuraavassa lakkauksessa:



Paketti sisälsi arkin siirtokuvia sekä paljon kultaisia koristeita ja glittereitä. Kultaa sen on siis oltava =)
Näistä nyt tuli vähän hätäiset hutaisut, nimittäin mulla on ollut tässä nyt niiiiiin monta bad nail dayta etten ole enää pysynyt edes perässä. Uusia koristeita kuitenkin oli pakko heti testata, osa kyllä odottaa edelleen kiltisti pakissa =)
 
Alle laitoin mustan Saffronin lakan, jonka päälle flormarin kultaista osittain, nimettömiin kokonaan. Rajasin muista kynsistä kultaisen ja mustan välin kultaisella two-way lakalla. Noita salmiakkiglittereitä kokeilin nyt ekaa kertaa, ja asettelussa ois voinu käyttää enemmänkin hermoja ja aikaa. Samoin nimettömistä löytyvä helminauha oli ekaa kertaa käytössä, siitä tykkäsin paljon, ja kynsiliimalla sai helposti kiinni =) Koko nauhan mitalta en liimannut, vaan molempiin päihin tippa, ja hyvin pysyivät top coatin alla.

Ja hei muuten, MAHTAVAA, yli 100 lukijaa! Iso kiitos teille kaikille ja lämpimästi  tervetuloa =)

1 kommentti: