Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2012

Joku otsikko....

Joo, ei keksi ei. Otsikkoa siis. Sietämättömän vaikeeta =D

Mutta asiaan, iski taas inspis vaikka just eilen illalla tein uuden lakkauksen. Inspishän ei katso sitä onko lakka ollut tunnin,päivän vai viikon, se tulee kun se tulee ja sillon saa vanhat (tai uudet) lakat kyytiä =D





Näihinkään mulla ei ollut mitään visiota, alkuun nappasin ekan lakkapullon joka käteen osui, ja se oli tälläkertaa flormarin N002, eli tuollainen (muka) neonsininen. Silläpä lakkailin ensin kynnet kokonaan kahteen kertaan, ja taas mietintämyssy päähän.

Tässä vaiheessa päädyin vinomaniin, ja saffronin hopeinen eli sävy 13 kaveriksi. No eih, tyhjältä näytti vielä, joten jatketaas vielä yhdellä värillä, saffronin musta eli sävy 10 päätyi vinosti kynsien kärkiin.

Lakkojen rajat halusin "peittää" jotenkin, joten siihen sitten hopeista glitterlakkaa. Tuon two-way pullon oman siveltimen vilkaisu meinasi aiheuttaa huonot housuun, sen verran oli kiero ja kamala että suosiolla kaivoin tätä varten ihan erillisen pienen siveltimen esiin. Noissa two-way lakoissa kun nuo glitteriset lakat eivät tahdo tulla tuolta neulapäästä vaikka kuinka nätisti niille lirkuttelis.

Mutta eipä riittänyt vieläkään, jotain puuttui joten fimot esiin. Läiskäsin fimokukkasen jokaiseen kynteen, ja saffronin väritön lakka eli sävy 18 päälle. Tämänkin jälkeen mietein tovin että kovin näyttää tylsältä tuo sininen osuus, mutta jätin nyt kuitenkin isommat kikkailut toiseen kertaan, eli tää ois niinku tässä. =)

Käytetyt tarvikkeet:

- Saffron 18
- Nailstar two-way hopeinen glitter
- Saffron 10
- Saffron 13
- Flormar Super Neon Colors N002
- Ohut sivellin glitterlakalle
- Fimoviipaleita
- Dotting tool (kätevä apu fimoja kiinnitellessä)

1 kommentti: