Sivut

torstai 9. helmikuuta 2012

Höpinää ja Luomisen tuskaa vol.2

Juu-u, pikkuneiti jatkaa sairasteluaan ja mamman ylimääräset tipit tuli jo käytettyä.
Voisi siis sanoa että jokseenkin tylsä päivä tänäänkin, jos vaan suinkin jaksan niin illalla saa vielä omat kynnet kyytiä. Eipä harjoitus huonoa tee, päinvastoin. Hermo vaan pakkaa menemään kun nyt jo pitäs saada niinku pööfekt jälkeä,mutta nää mun lakkaukset on...noh...kyseenalaisia. Toisaalta, empä mä vielä kauheen kauaa oo tätä harrastellut että jos nyt lykkäis niitä jäitä pipoon ja harjottelis rauhassa.

Tilasin tuossa ihan hirmuisen määrän tarroja ynnä muita koristeita sekä läjän feikki leimasinlaattoja. Niitä nyt sitten kuumeisesti oottelen, niitä nimittäin tulee oikeesti P-A-L-J-O-N!!!!! Ei luulis koristeitten sitten ihan heti loppuvan =) Ja jos joku ihmettelee että miksi tilasin laatat feikkeinä, niin en osaa vastata kuin että ne vaan sattu silmään =) Mulle on ihan sama lukeeko siinä laatassa konad vai ei, kuviot kuitenkin on lähes identtisiä. Eipä näissä feikeissä juurikaan hinnassa säästänyt verrattaen aitoihin, mutta laiskotti, enkä jaksanut monesta eri paikasta tilailla =)

Ihan hirveä himotus nyt China Glazen ja Clolor Clubin lakkoihin! Ja Fimoihin. Jos jollakin lojuu ylimääräisenä nurkissa jotain mainituista, niin tarjotkaa ihmeessä  =) akryylivärejä mietin myöskin, osaako niitä käyttää jos ei muuten koskaan ole maalaillut eikä kuviksen numerolla loistanut?? ja kauankohan ne maalaukset sitten kestää ja riittääkö ihan normi topcoat päälle...Täytyypi tutkia asiaa kun jaksaa =)

Mutta se siitä räpätyksestä,tässäpä tulee sitten loput eilisen räpellyksistä.

5.
Pinkkiä salamaa. Tai jotain sinneppäin. Ehkä. No oli mikä oli,niin taas mahdottoman hankala kuvata.
Pohjalla pinkki lakka josta rajasin mustalla nailart lakalla salaman.Reunoihin vielä strasseja ja päälle topcoat.
6.
Eih, tästä mää en tykkää yhtään. Vaikka suunnitelmaa ei ollutkaan niin tällänen lopputulos ei ollut suunnitelmissa =D ehkä ois voinu toimia ilman mustaa glitterkärkeä, sen ois voinu vaan lakata =) ja nää mun fimorusetit tunnistaa sellaisiksi vasta suurennuslasilla, mutta noh, siinäpä ovat.
Pohjalla tosi vaalea pinkki, mustalla glitterillä kärki, viivoja valkoisella ja pinkillä nailart lakalla sekä  viivojen väliin pinkkiä glitteriä. Päällä fimorusetteja ja tietysti topcoat.

7.
Hirveen vaikeet kuvattavat, mutta luonnossa ihan nätit. Joskus vois koittaa toteuttaa tätä omille kynsille. Keltaista pohjalle ja mustaa kärkeen. Leimaukset konadin pinkillä leimauslakalla, hopeiset viivat nailart lakalla. Mustaan osaan vielä kukka-strassi koristeeksi ja top coat päälle.
8.
Epätoivoinen yritys dottongtool kukista ja nailart lakoilla maalaamisesta. Näissä jopa ranskis meni harakoille. Mamma jatkaa harjoituksia...Ei muuta lisättävää...
Pohjalla punainen shimmerlakka ja valkoisella lakalla ranskis, valkoisella koristelulakalla sekä dotting toolilla kukkaset. Mustaa, valkoista ja kultaista hilettä two-way lakoilla. Kukkien keskellä strassit, ja päällä topcoat.

9.

No nääkään ei  menny niinku strömsössä. Tarkoitus oli saada kiehkuroista selvemmät, mutta ei mun nailart lakka ollut kovin yhteistyöhaluinen.Pisteitäkin näihin dotting toolilla muutaman laittelin, mutta hätäinen ei malttanut odotella, joten ne lähtivät topcoatin mukaan...hmph...
Pohjalla tumman sininen shimmerlakka,jonka päälle teipeillä avustettu hopeinen viiva. Nailart lakalla vähän kiehkuraa ja rajausta  ja muutama strassi. Ja tietysti se topcoat.

Jepa, ja tähän  loppuun tietysti se tuttu ruinaus kommenteista, se ois hiiiiirmu kivoja =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti