Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Tittidii...

Jälleen kerran sietämätön vaikeus otsikon keksimiseen, joten tällä mennään.

Tein eilen tilauksen Cesarsille ja tänään jo postilaatikkoon ilmestyi kirjekuori, ei vois kyllä enää paremmaksi pistää, mielettömän nopea toimitus!


Tilasin pari Color clubin lakkaa, niitä kun näytti siellä olevan muutamia pulloja vitosella kipale, ja vielä toimituskuluitta! Aiemmin en ole raaskinut näitä ostella, mutta nyt oli melkein pakko =D
Kuvassa vasemmalla sävy 913 Ulterior motive ja keskellä 912 Alias. Kynsille päätyi tällä kertaa Alias, vaikka ensin kokeilin kyllä tuota toistakin. Yksistään Ulterior motive oli tosi kiva, mutta kun laitoin päälle inm holo top coattia niin metsään meni, ainakin mun mielestä. Kuvaakaan näistä en kerennyt ottamaan, niin kiire oli saada pois.

Tilasin siis  myös inm Northern Light hologram top coat silverin.Täytyy sanoa että petyin, ei ollut ollenkaan niin kiva kun luulin. Nopeasti kyllä kuivui, mutta holoa siinä ois saanut olla paaaaaaaljon enemmän. Vielä on mietinnässä että jätänkö tuota edes itselleni vai myynkö eteenpäin, ei osaa sanoa... Täytynee kokeilla sitä vielä jonkun muunkin lakan kanssa ennen kun lopullisesti kyseisen lakan tuomitsee..

Ja nyt siis niihin tämän hetkisiin kynsiin... Nää nyt ei taaskaan mitenkään silmiä hivele kauneudellaan, mutta empä nyt jaksanut alkaa enää näpertämään, nämä kun eivät kauaa tule kynsillä viihtymään, lisää lakkoja on nimittäin kotiutumassa huomenna tai viimeistään maanantaina =)


Kynsillä siis Color Clubin Alias sekä kynsitarroja. Booooooring, i know, mutta kyllä näillä pari päivää menee..
Top coattina Seche Vite jonka sain myöskin vihdoin ja viimein viime viikolla hankittua. Hinta ei kyllä houkutellut, mutta nyt kokeiltuani ei kyllä kaduta ollenkaan, ihan on jokaisen euron arvoinen.

Jeppistä, tässäpä tämä tällä kertaa =)

4 kommenttia:

  1. Sinulle on tunnustus blogissani http://pinjeta.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  2. Hankin saman top coatin kun sitä niin monessa blogissa kehuttiin enkä katunut hetkeäkään :) on se vaan niin hyvää

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Ihanan värisiä lakkoja ja tosi nätit kynnet

    VastaaPoista
  4. Munki oli niin pakko ostaa Cesarsshopin alesta nuo samat lakat (+ muutama muu xD). Normaalihintasina en ois raaskinu ostaa.

    VastaaPoista