Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Minnie Mouse

Heippa kaikki

Himosin jotain yltiötyttömäisiä kynsiä ja minni-siirtokuvat suorastaan huusivat pääsyä kynsille.Myöskin uusi Color Clubin lakka oli pakko saada käyttöön.Päätin nyt antaa tuolle imn holo-top coatille uuden mahdollisuuden, eikä tää nyt enää mennytkään ollenkaan niin päin honkia, nyt mä jopa tykkään =D




Hiiskatin vaikea kuvattava tuo top coat on, mutta kaipa kuvat nyt jotain viitettä antaa.

Aloitin laittamalla kolme kerrosta inm Northern Light hologram top coat silveriä jonka päälle kärkiin meikkisienellä töpöttelin Color Clubin Ulterior motivea. Näiden päälle vielä yksi kerros holo top coattia.
Nimettömiin ja peukaloihin laitoin Minni- water decalssit, näitä myy ainakin MiMax , ja muihin kynsiin päätyi fimorusetit ja pari strassia. Näiden päälle vielä normi top coat, mulla tässä seche vite.

Sanna Tara muisti minua kiekollisella helmenpuolikkaita <3 Näitä mulla ei ennestään  olekkaan, ja näiden testausta tullaan varmasti lähiaikoina näkemään =)

Näistä kynsistä tosin tykkään nyt sen verran, että näillä mennään varmaan useampi päivä, viikonlopuksi kyllä suunnitteilla uudet kynnet =)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! <3 Todella suloiset, awww ^.^

    VastaaPoista
  2. Ihanat on ja varsinkin ,kun tykkään ihan höpönä kaikista Disney jutuista :)
    Suureksi ilokseni löysin eilen OPIn Minni lakat.
    Kaikki on näköjään yhtä Minniä taas hetken


    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Kivat kynnet (:

    http://fanny1991blog.blogspot.com/

    VastaaPoista