Sivut

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Red, black & gold...

Vinomania taasen, mutta kuitenkin vähän eri tyylisesti kuin ennen. Aiemmin olen tehnyt vinot osat kaikki samaan suuntaan, nyt päätin vähän sekoitella pakkaa, ja täähän on ihan kiva =D Myös väriyhdistelmästä tykkään yllättävän paljon.

Alkuun siis lakkasin kynnet kokonaan punaisella,flormar 384. Kiva metallinen lakka, mutta kuitenkin yksistään kohtalaisen tylsä omasta mielestäni. Siispä teippejä sinne tänne ja päälle Saffronin mustaa lakkaa sävy 10.
Näiden tuomasta tuloksesta en kuitenkaan pitänyt, joten päätin mustan päälle heittää vielä flormarin kultaista U07. Rajasin värit kultaisella glitter two-way lakalla, ja kaveriksi vielä fimokukkaset. Päälle tietysti topcoat, ja tälläistä tuli:



Kuvat ei taaskaan valitettavasti edusta mitään huipputasoa, pimeellä kuvattu huonevalossa... Ensimmäisessä kuvassa on käytetty salamaa, toisessa ei. Ensimmäisessä kuvassa tuo punainen vastaa aikalailla todellisuutta, toisessa taas tuo musta/kulta yhdistelmä.

Ja taas jälleen kerran kommenttaja tahtoo hän =) Risuja, ruusuja, postausehdotuksia, you name it! Kaikki palaute on ehdottoman tervetullutta. 

2 kommenttia:

  1. Hauska idea laittaa noi vinomanit eri päin :) Näyttää paljon mielenkiintoisemmalta kuin jos kaikki olisivat samaan suuntaan. Tosi kauniit kynnet!

    VastaaPoista
  2. Oii tosi ihanat kynnet! Värit sopivat kivasti yhteen ja koristelu on taitavasti toteutettu. (:

    VastaaPoista