Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Joo-o...

Tää menee taas sarjaan idea hyvä,toteutus heikko... Ja pitääkö sitä ihan välttämättä alkaa lakkailemaan kun mitään ideaa ei ole,eikä virkeystasokaan ole mistään kärkipäästä. Mutta no, näillä mennään taas, ainakin huomiseen =D Tästä värikombosta kyllä tykkään, täytynee tätä vähän kehitellä ja tehdä jossain vaiheessa joku muu lakkaus samalla yhdistelmällä, ja kenties tosiaan vähän vähemmän väsyneenä =D



Vaaleansininen lakka on Golden Rosen sävy 181, tumma sininen Wet n Wildin E466 Blue Moon. värit rajattu Nail Starin two-way lakalla W22. Sininen konad-ristikko jollain nimettömällä sinisellä leimauslakalla. Peukaloissa ja nimettömissä hopeiset strassit. 
Tähän vaiheeseenhan se piti jättää. Mutta kun niitä hetken katselin, niin mieleen tuli sellaiset vanhat vaarinkalsarit, joten pakko oli lätkäistä puput mukaan,ihan normaaleita kynsitarroja ovat. Leimausten päälle vetäisin konadin topcoatin, ja koko kynnelle saffronin värittömän lakan.

Tarttis oikeesti harkita sitä pikakuivattavan ostoa. Ei ollu nimittäin näittenkin kanssa vaan yks tai kaks kertaa kun meinasivat olla rullalla, hermohan tässä menee... Mimax myy jotain suihkepullossa olevaa kuivattajaa, onko kellään siitä mitään kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti