Sivut

torstai 27. syyskuuta 2012

Jotain välillä...

Mä hokasin että mikä mun ongelma on tän blogin kanssa, mä en yksinkertasesti osaa enää tehdä mitään uutta, mitään sellaista jota täällä ei olisi jo nähty. Ideaköyhyys piinaa niin pahasti, että vaikka kynsiä teenkin ihan viikoittain niissä ei ole mitään uutta esiteltävää. Värit muuttuu, mutta tyylit pysyy samana, huoh... Ei ehkä sopis olla ihan niin kriittinen, ehkä sitä vois julkasta toisintojakin. Tai sitte vois ihan ottaa itteensä niskasta kiinni ja poistua mukavuusalueelta ja repästä jotain uutta.

Eikä ole tämäkään kaiketi mitään uutta, mutta pistetäämpä nyt kuitenkin. Lakkana joku flormarin holo, kulmissa china glazen marry a millionaire jonka rajasin hopeisella glitterillä joka ei juurikaan edes näy =D Peukaloissa ja nimettömissä Ihanat kynnet-verkkokaupasta saadut tähtiniitit ja ihan päällimmäisenä imn holo top coat silver. Niitit kiinnitin kynsiliimalla.

5 kommenttia:

 1. Minua ei ainakaan lukijana haittaa, vaikka olisi usemmat samantyyliset lakkaukset. Lakkauksesi on upeita, joten jatka samaan malliin vain. Jos se vaan siis itsestä niin hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kynsilakka :) käy muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  VastaaPoista
 3. Mulla on aikoinaan ollutkin täällä yksi arvonta,mutta nyt on koko blogi melkoisessa hiljaisuudessa.Täytyy katsoa jos tähän vielä joskus innostuu uudelleen =)

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla!http://naillifestyle.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista