Sivut

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Huoh...

Emmäätiiä, tästä tuu mitään taas... Joko mä en muista ottaa kuvia kynsistä joita edelleen kyllä teen,tai sitten en muista päivittää blogia tai sitten siihen ei vaan ole aikaa.
Tässä on muutenkin sattunut ja tapahtunut niin paljon kaikkea niin negatiivisessa kuin positiivisessakin mielessä että blogin ajattelu on ollut täysin taka-alalla.

Blogia en ole lopettamassa, mutta joudun perumaan lupaukseni edes siitä yhdestä postauksesta per viikko. Toisinsanoen postauksia tulee kun on tullakseen.
Arvontakin oli taas tarkoitus järkätä, mutta nyt hetkeksi menee sekin homma jäihin. Huokaus....

3 kommenttia:

  1. Älä ota paineita blogin kirjoittamisesta :) Joskus tulee kausia, jolloin ei syystä tai toisesta saa aikaiseksi päiviteltyä. Kyllä se on ymmärrettävää :)

    VastaaPoista
  2. Itsellänikin oli tuollainen olo tässä keväällä. Ei ollut sitten yhtään mitään halua tehdä kynsiä tai blogata. Jos sen tein niin oli verenmaku suussa.. Kuitenkin pääsin tuosta vaiheesta yli - ja niin sinäkin viel joku päivä! Pidät vaikka taukoa hieman pidempään tai jotain, että saat paremman mielen bloggaamisen ja kynsien laitoin suhteen, eikä se tunne ns. "pakkotyöltä". Kyllähän hyvää jaksaa odottaa!

    VastaaPoista
  3. joo ei kantsi stressata turhaan blogin ylläpidosta jokainen tekee ja kirjottelee omaan tahtiin =)

    VastaaPoista