Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

Heipsistä hei =)

Pahoitteluni jälleen hiljaisuudesta,mutta tällä kertaa siihen on jo jopa oikea syy. Olen aloittanut työt piiiiiiiitkästä aikaa, ja kynsiharrastukselle ei tietenkään enää ole niin paljoa aikaa. Blogi siis on edelleen hengissä, mutta postaustahti on hiljainen. Pyrin edelleen kerran viikossa postaamaan, mutta varmaksi tätä en uskalla luvata. Helpompaa olisi luvata postaus kerran kahdessa viikossa, mutta yritän nyt kuitenkin ettei ihan niiiiiin hiljaiseksi menisi =)
Päätimpä silti senkin, että bloggaamisesta en ala ottamaan stressiä, vaan kirjoitan jos ja kun ehdin. Toivottavasti jaksatte silti hengailla mukana =)

Mutta kynsiin siis =) Ystäväni tuli luokseni kyläilemään, ja ihan extemporena päätti haluta akryylit. Joten tuumasta toimeen, ja kynttä kehiin. =) Väreissä päädyttiin siniseen ja mustaan, ja tässä on lopputulos:


Kovin pitkiä kynsistä ei tehty ystäväni työn vuoksi, mutta nätit tuli =) Käytettyjä lakkoja en taaskaan muista mutta useampaa sävyä sinistä liukuvärjäyksellä, kärjissä mustaa ja päällä IMN holo topcoat. Koristeiksi vielä muutama strassi ja valmista on =)

Omatkin kynnet on tässä kerennyt paritkin eri lakkaukset näkemään, mutta niistä sitten myöhemmin =)

2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset

    Sinulle on haaste

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-ja-vastausta-osa-3.html

    VastaaPoista
  2. Moikka,mun blogissa ois sulle haaste! :)
    http://minunkynteni.blogspot.com

    VastaaPoista