Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

Noh niin noh, tätähän mä melkein yritin...

Tällä kertaa raukkamaisesti syytän kuivahtanutta lakkaa ja jätän itseni parjaamisen väliin.
Tarkoitus oli tehdä nätit ja siistit manit ruseteilla, mutta tuo Saffronin hopeinen (muuten aivan ihana) lakka oli perhana mennyt ja kuivahtanut, eikä sillä saanut tasaista jälkeä millään. Epätoivoinen pelastusyritys oli nailart lakan neulapäällä vedetty musta viiva jonka tarkoitus oli vetää huomio pois kökkäreisestä hopeasta, ja sen se tottavie tekee omalla epätasaisuudellaan :D no, se sitten taas on mun vika. Leimaustenkin suhteen paras päivä taisi olla joskus muulloin kuin tänään, mutta tällästä tuli:



 
Kärjissä siis Saffronin hopeinen lakka,mustalla nail art lakalla viivat,leimaukset konadin mustalla leimauslakalla. Rusettien keskellä hopean väriset pienet strassit ja päällä w7 top coat. Leimausten päällä ensin conadin omaa top coattia, koska muut yleensä vievät leimaukset mennessään. Conadin top coatin kuivuminen vaan on mun makuun liian hidasta, joten siksi aina lykkään sen toisen top coatin siihen päälle =D

Muutama uusi lukijakin on ilmestynyt, tervetuloa =) Olisi kiva saada myös kommentteja, sekä hyvät että huonot kelpaavat. Blogiani saa tietty myös jakaa eteenpäin, sillä uudet lukijat ovat edelleen tervetulleita =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti